Uw partner in webdesign hosting branding content SEO

Onze focus ligt op het helpen van uw bedrijf om digitaal te groeien en zichtbaarder te worden.

Onze partners

Waar we goed in zijn

Onze digitale services

Website

Een sterke online aanwezigheid is essentieel, aangezien uw website fungeert als uw visitekaartje op het internet. Zorg voor een aantrekkelijke en functionele site, aangezien dit vaak de eerste kennismaking is met bezoekers. Een positieve ervaring kan vertrouwen opbouwen en het zakelijk succes in de hedendaagse digitale wereld verbeteren.

Lees verder Lees minder

Hosting

Webhosting gaat niet alleen over een server; het is de toegangspoort van jouw merk naar de online wereld. De snelheid en betrouwbaarheid van jouw website zijn geen luxes; het is de handdruk die een blijvende indruk achterlaat. Met ons wordt jouw website niet alleen gehost; het wordt aangedreven om indruk te maken, te betrekken en te slagen. Omarm hosting die niet genoegen neemt met minder, want jouw online aanwezigheid verdient het beste.

Lees verder Lees minder

Webshop

Een webshop is geen luxe, maar een essentieel instrument voor moderne bedrijven. Het is jouw digitale etalage, de eerste indruk die klanten van jouw merk krijgen. Bij ons gaat het niet alleen om het hebben van een webshop; het gaat erom dat jouw webshop indruk maakt, klanten boeit en zorgt voor groei en succes. Kies voor een webshop die het beste uit jouw online aanwezigheid haalt.

Lees verder Lees minder

Google Bedrijfsprofiel

Jouw Google My Business (GMB) profiel is niet zomaar een vermelding, maar een cruciaal visitekaartje online. Het is de eerste indruk die potentiële klanten van jouw bedrijf krijgen in zoekresultaten. Bij ons gaat het niet alleen om het optimaliseren van je GMB-profiel; het gaat erom jouw online aanwezigheid te versterken, zodat je beter wordt gevonden, meer bezoekers aantrekt en groeit. Kies voor een GMB-profiel dat het beste uit jouw digitale presentatie haalt.

Lees verder Lees minder

Content creatie

Geef ons de kans om uw contentcreatie te beheren voor uitstekende resultaten. Ons toegewijde team produceert boeiende en relevante content, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten. We houden trends nauwlettend in de gaten en creëren opvallende content die uw merkverhaal effectief overbrengt. Met onze expertise versterken we uw online aanwezigheid en helpen we uw doelen te bereiken.

Lees verder Lees minder

Branding & Design

Kies voor ons voor doeltreffende branding en ontwerp. Ons team creëert een sterke merkidentiteit en boeiend ontwerp, zodat u zich kunt concentreren op kerntaken. We houden rekening met de laatste trends en leveren ontwerpen die uw merk onderscheiden in het digitale landschap. Met onze expertise wordt uw merkverhaal krachtig visueel overgebracht.

Lees verder Lees minder
WAAROM MEt ONS WERKEN?

Versterk uw online aanwezigheid: Het MHS Media effect

Ontdek hoe samenwerken met MHS Media uw marketinginspanningen kan transformeren. Ons deskundige team brengt een winnende factor in uw strategie, wat leidt tot groei en het maximaliseren van impact.

before dierenparadijsafter dierenparadijs

Resultaatgericht

Jong en dynamisch team

Ervaren webdesigners

Hoe het werkt

Tijdlijn van onze samenwerking

Let's grab a (online) coffee

Zet een kopje koffie klaar en bereid je voor op het ontdekkingsgesprek. Niet elk bedrijf is klaar voor dit type groei. In dit gesprek zullen we kijken of we een match zijn met jou en je bedrijf. We zullen elkaar leren kennen en een diepe duik nemen in ons hele proces.

1
Fase 1: Ideeënvorming en Planning

We ontwerpen en creëren een visuele representatie, zoals een eenvoudige schets, om te laten zien hoe u zich de mogelijke uitstraling van de website voorstelt. Tegelijkertijd schatten we het budget in dat nodig is voor zaken als domeinregistratie, hosting en andere mogelijke kosten.

2
Fase 2: Design

We nemen de concepten die u in gedachten heeft en transformeren ze in een meer gedetailleerd website ontwerp. In dit proces creëren we zorgvuldig een gedetailleerde visuele representatie die levendig laat zien hoe de lay-out en designelementen samenkomen om de uiteindelijke uitstraling van de website te vormen.

3
Fase 3: Feedback en aanpassingen

Samen zullen we het ontwerp zorgvuldig bekijken en eventuele noodzakelijke aanpassingen aan de website doorvoeren op basis van uw feedback. Als er wijzigingen nodig zijn, zullen we eraan werken om ervoor te zorgen dat de website perfect aansluit bij uw visie. Dit samenwerkingsproces garandeert dat het eindproduct effectief voldoet aan uw verwachtingen en eisen.

4
Fase 4: Bouwen

Nadat ons ontwerp is vastgesteld, zullen we beginnen met het daadwerkelijk bouwen van de website op het gekozen domein. Met ons ontwerp als leidraad zullen we de code schrijven voor de lay-out, interacties en functies. Tegelijkertijd zullen we onze voorbereide inhoud zoals tekst en afbeeldingen integreren. In deze fase wordt ons ontwerp omgezet in een functionele website, wat de weg vrijmaakt voor de uiteindelijke lancering.

5
Laatste stap: Lanceren van je website

Wanneer alles naar onze tevredenheid gereed is, zullen we de website lanceren. Dit betekent dat we het live op het internet zetten, zodat iedereen het kan zien! We zullen er nauwlettend op letten en eventuele noodzakelijke updates uitvoeren om ervoor te zorgen dat het soepel blijft draaien.

6

Stukje over mij

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

- Morris Sanders