Werkwijze

Het stappenplan naar je nieuwe website

Bekijk hieronder het stappenplan hoe we stap voor stap jouw droom website gaan realiseren, van het begin waarin je ons net leert kennen tot de oplevering en lancering van je gloednieuwe website. Ben je benieuwd hoe de stappen eruit zien om je nieuwe website te realiseren? Lees dan direct hieronder verder.

Online kennismaking

Zet een kopje koffie klaar en bereid je voor op het ontdekkingsgesprek. Niet elk bedrijf is klaar voor dit type groei. In dit gesprek zullen we kijken of we een match zijn met jou en je bedrijf. We zullen elkaar leren kennen en een diepe duik nemen in ons hele proces.

1
Fase 1: Ideeënvorming en Planning

We ontwerpen en creëren een visuele representatie, zoals een eenvoudige schets, om te laten zien hoe u zich de mogelijke uitstraling van de website voorstelt. Tegelijkertijd schatten we het budget in dat nodig is voor zaken als domeinregistratie, hosting en andere mogelijke kosten.

2
Fase 2: Design

We nemen de concepten die u in gedachten heeft en transformeren ze in een meer gedetailleerd website ontwerp. In dit proces creëren we zorgvuldig een gedetailleerde visuele representatie die levendig laat zien hoe de lay-out en designelementen samenkomen om de uiteindelijke uitstraling van de website te vormen.

3
Fase 3: Feedback en aanpassingen

Samen zullen we het ontwerp zorgvuldig bekijken en eventuele noodzakelijke aanpassingen aan de website doorvoeren op basis van uw feedback. Als er wijzigingen nodig zijn, zullen we eraan werken om ervoor te zorgen dat de website perfect aansluit bij uw visie. Dit samenwerkingsproces garandeert dat het eindproduct effectief voldoet aan uw verwachtingen en eisen.

4
Fase 4: Bouwen

Nadat ons ontwerp is vastgesteld, zullen we beginnen met het daadwerkelijk bouwen van de website op het gekozen domein. Met ons ontwerp als leidraad zullen we de code schrijven voor de lay-out, interacties en functies. Tegelijkertijd zullen we onze voorbereide inhoud zoals tekst en afbeeldingen integreren. In deze fase wordt ons ontwerp omgezet in een functionele website, wat de weg vrijmaakt voor de uiteindelijke lancering.

5
Laatste stap: Lanceren van je website

Wanneer alles naar onze tevredenheid gereed is, zullen we de website lanceren. Dit betekent dat we het live op het internet zetten, zodat iedereen het kan zien! We zullen er nauwlettend op letten en eventuele noodzakelijke updates uitvoeren om ervoor te zorgen dat het soepel blijft draaien.

6

Samengewerkt met:

Item 1
Item 2
Item 3
Item 4
Item 5
Default Title