Reviews

Klanten aan het woord

Ontdek de waarde die wij toevoegen aan het succes van onze klanten door gespecialiseerde oplossingen te bieden, weerspiegeld in de verhalen en positieve ervaringen van onze tevreden partners.

Eli Boogerd
Eli Boogerd
2024-04-17
Strakke communicatie, snelle service en kort gezegd gewoon geweldig resultaat. Morris is enorm resultaatgericht en dat zie je in alles terug!
Christoff Lezaire
Christoff Lezaire
2024-04-02
Wat een prachtig design en development heeft Morris en zijn team geleverd, zeer professioneel en erg fijn dat alle details kloppen. Heb een hele snelle en fijne samenwerking gehad met MHS Media. Duidelijke communicatie en staat binnen no time voor je klaar als er iets is. Raad het zeker aan! > onze website www.swingcapital.nl (kijk zelf maar hoe gaaf!)
Thomas Werkman
Thomas Werkman
2024-04-01
Het was heel fijn om samen te werken met MHS Media. Top gozer, heeft verstand van wat hij doet en levert snel. Zou het iedereen aanraden.
't Anderhoes
't Anderhoes
2024-02-25
Werd zeer goed geholpen bij noodzakelijke aanpassingen van de website. Mijn dank.
Danny S
Danny S
2024-02-17
Snelle optimalisatie en duidelijke communicatie! Na een gesprek met de heren konden ze na een aantal dagen al beginnen. Na een korte tijd werd de webshop van de Jokkebrok Brouwerij al opgeleverd. Hierbij kregen wij een video met wat er is veranderd en waarom. Het ziet er netjes en overzichtelijk uit zoals een webshop hoort te zijn!
Christel van der Stouw
Christel van der Stouw
2024-02-14
De webdesign klus werd goed opgepakt en er is een vernieuwde aanpak gepresenteerd. Ook het enthousiasme/liefde voor het werk was duidelijk merkbaar. Kortom, een goede ervaring!
Lisanne Koning
Lisanne Koning
2024-01-07
ik heb mijn website hier laten maken en het contact was enorm fijn, elke kleine aanpassing werd meteen opgepakt en aangepast en ik ben enorm blij met het eind resultaat! bedankt mannen
Patrick
Patrick
2023-12-31
Een vijfsterrenbeoordeling voor het maken van mijn website. Fijne communicatie, helder en vriendelijk. Het resultaat is prachtig; professioneel en functioneel. Duidelijke uitleg bij elke stap. Hartelijk dank voor de geweldige samenwerking!
Elsje Tilman
Elsje Tilman
2023-11-21
Super goed bedrijf voor het maken van een nieuwe website. Hele vriendelijke mensen die het beste met je voor hebben en er alles aan doen om de site volledig naar je eigen wensen te maken. Nemen echt de tijd voor je en maken er geen haast klus van. Erg tevreden met het eind resultaat. Echt een aanrader!!